Cadouri de Crăciun pentru toată familia: de la copii, la părinți și bunici

Suntem tot mai aproape de Sărbătorile de Crăciun, iar asta înseamnă că am intrat deja și în febra cumpărăturilor de cadouri. Unii s-au pregătit din timp și au profitat de reducerile de Black Friday, în timp ce alții au amânat căutările, din diverse motive. Pentru cei care încă nu au găsit cadourile perfecte de Crăciun, avem noi câteva idei pentru toată familia.

Vezi și câteva recomandări de cadouri de Crăciun potrivite și pentru El, și pentru Ea.

Idei de cadouri de crăciun pentru copii

Cei mai mici sunt, probabil, și cei mai nerăbdători de sărbători, în așteptarea Moșului. Dacă aveți un adolescent pe lista celor care așteaptă un cadou de Crăciun, cu siguranță îl veți surprinde cu un Robot GJS pentru jocuri GEIO.

Robot GJS pentru jocuri GEIO

Jucăria robot are 8 moduri de joc, inclusiv 4 moduri solo și 4 moduri mulți-player. Totuși, robotul nu este doar o jucărie, ci permite copiilor să dezvolte abilități valoroase în timp ce se distrează. Ei pot programa robotul GEIO STEM, îmbunătățindu-și gândirea logică și creativitatea. Robotul GEIO STEM se găsește aici.

Consolă Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite este un alt cadou de Crăciun de care s-ar bucura cei mici. Este excelentă pentru oricine dorește să joace în mod multiplayer online sau local, cu prietenii și familia, oricât de departe s-ar afla. Jucătorii se pot sincroniza împreună până la opt console Nintendo Switch Lite, pentru a vă juca jocuri competitive și cooperante. O puteți achiziționa de aici.

Cadou de crăciun pentru părinți și bunici

Pandemia și distanțarea socială ne-a ținut departe de cei dragi anul acesta, ceea ce a dus la o nevoie mai mare de interacțiune umană, chiar dacă întâlnirile de familie se țin acum prin videoconferințe. Dacă vreți să aduceți părinții sau bunicii puțin mai aproape, ați putea să le luați un smartphone sau o tabletă.

Smartphone Huawei P40 Lite E

Puteți opta pentru un telefon mobil Huawei P40 Lite E. Smartphone-ul vine cu o baterie de 4.000mAh, care asigură până la 20 de ore de navigare pe internet, așa că vor uita de perioada când erau nevoiți să îl pună la încărcare la fiecare câteva ore. Cu acest Huawei P40 Lite E, posesorii pot face poze luminoase și clare și pe timp de noapte, iar spațiul de stocare mare de 64 GB cu extensie 512 GB al smartphone-ului va păstra cu ușurință fotografii și filmări de neuitat. Telefonul mobil Huawei P40 Lite E poate fi cumpărat de aici.

Reduceri fericite! Vezi aici selecția de produse la promoție

Tabletă Huawei MediaPad T3 10

De asemenea, ați putea alege o tabletă, tot de la Huawei, MediaPad T3 10, proiectată pentru o utilizare intuitivă și ușor de folosit. Tableta este foarte subțire, iar bateria de 4.800mAh îi va ține chiar și până la două zile, cu utilizare moderată. Are o grafică foarte bună, culori vii, și se mișcă bine indiferent de utilizare. Găsiți aici tableta Huawei MediaPad T3 10.

 

Robot de aspirare Xiaomi Roborock Cleaner S5 MAX

Dacă vreți să le dați părinților sau bunicilor o mână de ajutor la curățenie, le puteți face cadou de Crăciun un robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, de la Xiaomi, cu suport wireless. Robotul trece prin fiecare zonă o dată și se oprește automat atunci când curățarea este completă. Aspiratorul automat vine la pachet cu o aplicație pentru telefonul mobil, pentru a seta suprafețele de curățare de la distanță. De asemenea, datorită rezervorului de apă dublat, poate curăța complet locuințele mai mari. Xiaomi Roborock Cleaner S5 MAX poate fi cumpărat de pe WANNDER, acum cu o reducere de 20%.

Vezi aici cum să alegi corect cel mai bun robot aspirator