Cadouri de Crăciun: gadgeturi pentru pasionații de tehnologie

De la o baterie externă până la ultimul model de smartphone sau căști wireless, orice fan al tehnologiei are întotdeauna cel puțin un gadget în așteptare pe lista de dorințe – fie că e vorba de un produs care îi lipsește, fie că vrea să facă un upgrade. Așa că azi venim cu o serie de recomandări de cadouri de Crăciun pentru pasionații de tehnologie.

Alte recomadări: Cadouri de Crăciun potrivite și pentru El, și pentru Ea

Brățară fitness Fitbit Charge 4

Cu brățara fitness Fitbit Charge 4, orice posesor își poate depăși limitele. Acest tracker rezistent la apă are o mulțime de funcționalități: GPS integrat, monitorizează somnul și activitatea fizică. De asemenea, brățara vine și cu funcționalități specifice pentru monitorizarea sănătății la femei. Fitbit Charge 4 mai are opțiunea de plată Fitbit Pay, primește notificări de la smartphone și oferă opțiunea de răspuns vocal. Brățara fitness are o autonomie a bateriei de peste 7 zile. Fitbit Charge 4 poate fi cumpărat de aici.

Consolă Nintendo Switch

Jocurile pe console nu mai au vârstă și pot fi fi pe placul oricărui împătimit de tehnologie și gaming, de la copii pană la adulţi. Sistemul Nintendo Switch are câte un controller pe fiecare parte a consolei care funcționează împreună și se poate transforma pentru a fi folosită în mai multe moduri: mod TV – consola conectată la televizor, mod tabletop – te joci cu un Joy-Con direct pe ecranul consolei, sau mod handheld – pentru experienţă de gameplay la fel ca pe ecranul televizorului. Vezi mai multe detalii aici, de unde și poți cumpăra consola Nintendo Switch.

Boxă portabilă Ultimate Ears BOOM 2

Da, știm, petrecerile cu gașca nu mai sunt ce-au fost, iar distracția s-a mutat în curte sau în sufragerie. Chiar și așa, e nevoie de un dispozitiv care să dea tonul petrecerii de Crăciun. Boxa portabilă Ultimate Ears Boom 2 este extrem de puternică, având și un bass pe măsură. Este rezistentă la șocuri și la apă. Cu o aplicație mobilă poți controla boxa de la distanță, iar funcția PartyUp permite conectarea wireless a peste 50 de boxe UE. Are o zonă de acoperire de 30 de metri și o autonomie de 1 ore. Partea distractivă este că poți bate ușor partea superioară a boxei pentru a da drumul sau a pune pauză muzicii, ori pentru a schimba melodiile. Găsești aici boxa portabilă Ultimate Ears Boom 2.

Cadouri de Crăciun pentru toată familia: de la copii, la părinți și bunici

Căsti Apple AirPods 2

Cu o pereche de căști Apple AirPods 2 cadou de Crăciun e și mai multă magie în aer de sărbători. Pune-le în urechi și se conectează imediat și, respectiv, căștile pot sesiza când sunt scoase și se opresc automat. De asemenea, printr-o singură atingere, căștile AirPods sunt automat activate și întotdeauna conectate. Experiența cu aceste căști Apple este la fel de uimitoare, fie că asculți pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau pe Mac. Indiferent dacă te joci, asculți muzică sau asculți podcasturi, te vei bucura de un sunet de calitate superioară. În plus, castile știu când vorbești și filtrează zgomotul extern, pentru a se concentra pe sunetul vocii tale. Bateriile te țin până la 24 de ore. Căștile Apple AirPods 2 pot fi cumpărate de aici.

Baterie externă wireless

Ultimul dispozitiv pe lista noastră de cadouri de Crăciun este un StickyVolt – cea mai intuitivă baterie externă. Atașați acest power bank în spatele smartphone-ului prin ventuze, iar încărcarea începe automat și complet fără fir. Datorită adezivului, bateria externă aderă la dispozitiv prin ventuze și se asigură că procesul de încărcare nu este întrerupt în buzunar sau poșetă. StickyVolt are capacitatea să încarce bateria unui telefon și jumătate. În plus, este convenabil datorită faptului că nu mai trebuie să întrerupeți încărcarea dacă vreți să faceți poze sau video. Cumpără bateria externă wireless de aici.