Cadouri de Valentine’s Day pentru bărbați pasionați de tehnologie

Suntem în luna dragostei, așa că îndrăgostiții au încă un motiv în plus să își declare iubirea pentru persoana dragă. Pentru unii, Valentine’s Day nu este nimic mai mult decât o sărbătoare comercială, în timp ce alții profită din plin și își sărbătoresc iubirea. Desigur, gesturile și acțiunile din restul anului sunt cele care contează cel mai mult, dar de ce să nu existe o zi specială în care să ne bucurăm că ne-am găsit perechea între cei peste 7 miliarde de oameni?

Cadourile arată cât de mult cunoaștem o persoană, iar dacă partenerul vostru este pasionat de tehnologie, avem câteva recomandări de cadouri tech de Valentine’s Day pentru bărbați, care să-l impresioneze. Desigur, aceasta nu este o listă exhaustivă, iar o colecție mai mare de produse găsiți pe wannder.ro.

Cadouri de Valentine’s Day pentru bărbați – ceasuri smart și brățări fitness 

Smartwatch-urile și brățările fitness sunt nu doar un accesoriu pe încheietură, dar și un asistent personal de încredere. Acestea monitorizează și oferă informații esențiale despre condiția fizică, dar ajută și să ținem pasul cu rutina de zi cu zi, venind cu notificări și alerte. De aceea, pot fi cadouri perfecte de Valentine’s Day.

Smartwatch Huawei Watch GT 2, 46mm

Huawei Watch GT 2 este un smartwatch sport de 46mm, rezistent la apă, cu o durată de viață a bateriei de aproape două săptămâni, funcții integrate precum a răspunde la apeluri, redarea muzicii, monitorizarea calității somnului și a activității fizice, monitorizarea ritmului cardiac, urmărire GPS și multe altele.

Vezi aici o listă cu smartwatch-uri ieftine, dar performante


Se potrivește perfect atât la o ținută office, cât și casual. Designul ușor și la modă, rezistența la zgârieturi, ghidarea fitness și monitorizarea corectă a sănătății îl fac să fie ceasul ideal pentru uzură zilnică și profesională a exercițiilor profesionale pentru consumatorii pasionați de tehnologie.

Watch GT2 trimite notificări cu vibrații pentru mesajele trimise instant, apeluri telefonice. SMS-uri, email-uri și evenimente din calendar. Toate acestea îl fac cadoul perfect pentru bărbați de Valentine’s Day. Huawei Watch GT 2 se găsește aici.

Brățară fitness Fitbit Charge 4

Dacă iubitul sau soțul vostru este preocupat să aibă un stil de viață active și sănătos, îi puteți face cadou de Ziua Îndrăgostiților o brățară fitness Fitbit Charge 4. Aceasta îl va ajuta să-și poată depăși orice limită. Pe lângă aspectul sport, tracker-ul este rezistent la apă și are o mulțime de funcționalități care îți vor ajuta partenerul să-și înțeleagă mai bine corpul și să se concentreze pe antrenamente de calitate: GPS integrat, Zone de Minute Active, noi tipuri de exerciții și monitorizarea sănătății. În plus, are opțiunea de plată Fitbit Pay și o autonomie a bateriei de peste 7 zile.


Vezi aici cum ajută brățările fitness la o viață sănătoasă

Chiar dacă este o brățară de fitness, Fitbit Charge 4 primește alerte pentru apeluri, mesaje sau notificări de la smartphone. În plus, permite să răspunzi la mesaje-text folosind opțiunea de răspuns vocal (disponibil numai pe Android, în apropierea telefonului). Brățara fitness poate fi găsită aici.

Căști Samsung Galaxy Buds Live

Iar dacă tot am vorbit despre accesorii pentru sport, puteți lua în considerare și o pereche de căști, precum Samsung Galaxy Buds Live. Potrivite pentru un confort crescut, Galaxy Buds Live se așează ușor în interiorul urechii și respectă curbele naturale ale urechii și feței. Designul ergonomic este perfect și neintruziv. Partenerul vostru poate să-și continue activitățile, să meargă la alergat sau pur și simplu să asculte muzică, fără să-și facă griji că Buds Live vor cădea din ureche.

Vezi aici accesorii pentru telefon: huse, căști și încărcătoare wireless

În plus, aceste căști Samsung Galaxy Buds sunt un asistent inteligent care ascultă mereu. Bixby se trezește la vocea posesorului, permițându-le să controleze telefonul fără să ridice un deget. Astfel, căștile permit gestionarea apelurilor, ajustarea volumului sau verificarea vremii. Căștile sunt compatibile cu dispozitivele Android și iOS și pot fi cadoul ideal de Valentine’s Day pentru el. Le găsiți aici.

Cască cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4 + Cameră + VR Worlds

Dacă partenerul vostru este pasionat de gadgeturi și jocuri online, îl puteți surprinde de Valentine’s Day cu o cască cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4. De la jocurile viitorului cu cifre octanice din RIGS: Mechanized Combat League până la scufundările în apele pline de rechini din PlayStation VR Worlds, de la pilotarea unor mașini de curse incredibile în Driveclub VR sau teroarea din Until Dawn: Rush of Blood, noi realități te așteaptă. Mediul 3D prinde viață datorită ecranului OLED personalizat. Indiferent de poziția în care te întorci, câmpul vizual de 360 de grade pentru PS VR oferă senzația că trăiești într-o altă lume. Elementele vizuale fine și o latență foarte scăzută se combină pentru a crea o lume captivantă. Poate fi comandată de aici.

Set accesorii pentru călătorie

Ultima noastră recomandare la capitolul cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el este o trusă cu accesorii pentru mașină și acasă, cu 9 produse. Setul conține un încărcător auto rapid, suport magnetic CLAMPMAG – Chrome de la 4smarts pentru a atașa smartphone-ul și dispozitivele de navigare de ventilatorul mașinii, precum și 2 plăci metalice cu montare automată, compatibile cu toate telefoanele cu spate neted.

De asemenea, în setul pentru călătorie se mai găsește o pereche de căști in-ear, un Stylus Pen Ballpoint Pen Update pentru smartphone-uri și tablete, un cablu mini și unul USB + USB Type-C, încărcător de rețea Wall Charger și un suport auto auto magnetic UltiMAG Allround. Acesta din urmă are o suprafață adezivă puternică 3M, ce poate fi lipită pe orice suprafață plană, lemn, sticlă, plastic etc. Poate fi montat în birou, în baie, în mașină sau oriunde e nevoie să fie ținut dispozitivul în siguranță și ușor de accesat. Toate aceste accesorii din setul pentru călătorie vin într-o husă compactă. Trusa poate fi achiziționată de aici.