Cadouri de Valentine’s Day pentru femei: arată-i dragostea cu un cadou tech

În februarie, iubirea plutește în aer, iar românii au chiar două motive – Ziua Îndrăgostiților și Dragobete – în funcție de preferințe. Dacă vrei să îți bucuri iubita în aceste zile, poți merge pe combinația clasică „flori și ciocolate” sau îi poți oferi ceva mai deosebit, de care să se bucure mult timp înainte. De exemplu, fă-i cadou de Valentine’s Day un gadget. Noi am făcut o selecție scurtă, dar există multe alte opțiuni dintre care să alegeți. Pentru mai multă inspirație, aruncă un ochi peste produsele WANNDER.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea: gadget-uri smart la încheietură

Brățară fitness Huawei Band 4e

Brățările fitness au devenit foarte populare și oferă o mulțime de funcționalități, așa că o vor impresiona și pe partenera ta, de Valentine’s Day, mai ales dacă alegi un Huawei Band 4e. Dacă este preocupată de sănătatea ei și condiția fizică, atunci să știi că această brățară fitness îi urmărește activitatea și monitorizează ritmul cardiac și calitatea somnului.

Vezi aici cum ajută brățările fitness la o viață sănătoasă

Datorită senzorului de mişcare pe 6 direcţii, modul „alergare” poate să-i ofere date complexe şi exacte, inclusiv modul de a păşi, impactul la aterizare, timpul de contact cu solul, cadența şi multe altele. Huawei Band 4e are o durată de viață a bateriei de până la 2 săptămâni în cazul folosirii obişnuite şi de până la 21 de zile în modul standby. Brățara fitness poate fi cumpărată de aici.

Smartwatch Samsung Galaxy Watch

În cazul în care știi că persoana iubită ar prefera un dispozitiv cu design mai elegant, poți merge pe varianta unui Samsung Galaxy Watch drept cadou de Ziua Îndrăgostiților. Are caracteristicile unui smartwatch și sentimentul natural al unui ceas analog într-un singur pachet.

Redarea muzicii online și conectarea la căștile wireless îi oferă libertatea de a nu lua telefonul atunci când iese la alergat, de exemplu. Cu o durată lungă de viață a bateriei într-o singură încărcare, ceasul inteligent Galaxy Watch poate gestiona apeluri, muzică și multe altele, cu o baterie făcută să reziste până la 5 zile.

Vezi aici o listă cu smartwatch-uri ieftine, dar performante

Smartwatch-ul va deveni antrenorul ei personal și o va ajuta să se concentreze mai mult asupra exercițiilor și mai puțin asupra planificării. Ceasul smart poate măsura ritmul cardiac și poate urmări șase activități atunci când face sport. În același timp, îi va deveni un asistent cotidian, care va detecta când iubita se trezește, afișându-i un rezumat al dimineții cu prognoza meteo, programul zilei, memento-urile și multe altele. Îl poți comanda aici.

Cadou de Ziua Îndrăgostiților: încurajează-i creativitatea
Lampă circulară LED

În era creatorilor de conținut digital, când profesioniștii în diferite domenii își fac curaj să iasă în lumina reflectoarelor și să împărtășească din expertiza lor, este important să aibă și instrumentele potrivite.

Dacă partenera ta este un creator de conținut la început de drum sau care nu are încă toate dispozitivele necesare, Valentine’s Day este o ocazie bună să îi oferi un Ring Light de masă. Lampa circulară LED are 3 tipuri de lumină și 10 niveluri de intensitate pentru fiecare dintre acestea. Așa că îi va permite să arate perfect în orice tip de transmisiune live sau înregistrare video / foto. Dispozitivul este perfect pentru clipuri pe Youtube, Instagram, TikTok, Facebook etc. Suportul se potrivește unei game largi de telefoane și menține dispozitivul în poziția corectă. Lampa circulară se găsește aici.

Cadou de Valentine’s Day pentru devoratoarele de cărți Ebook Reader Kindle 2019

Pentru cele care citesc orice, oricând și oriunde, un ebook reader Amazon Kindle 2019 este cadoul perfect de Valentine’s Day pentru ea. Cântărește doar 174 de grame, așa că îl va purta cu ușurință peste tot și îi va fi greu să-l pună jos, fix ca pe o carte bună. Datorită funcției Bluetooth pentru căști, ar putea și să asculte cărți audio. Bateria poate ține până la 4 săptămâni cu o singură încărcare. Cartea electronică are o lumină frontală reglabilă încorporată și este dotată cu un ecran touchscreen fără reflexie. Astfel, poate citi atât în interior, cât și în exterior, și la diferite ore ale zilei, la fel ca pe hârtia reală, chiar și în lumina directă a soarelui. Poți comanda ebook-ul Kindle de aici. 

Cadou de Valentine’s Day ca să o vezi mereu dansând
Căști OnePlus Buds

Căștile pot fi un cadou minunat pentru iubite și cu atât mai mult dacă este Ziua Îndrăgostiților. Recomandarea noastră este OnePlus Buds. Complet încărcate, căștile pot oferi timp de ascultare de până la 7 ore. Încărcarea timp de 10 minute permite folosirea timp de 10 ore. Carcasa este o bancă de energie, care permite până la 30 de ore de ascultare. Fie că le va folosi în timpul ședințelor cât lucrează de acasă, atunci când este în mijloc de transport sau în timpul antrenamentelor, se va putea bucura de tonuri bogate, voci clare și bass profund. Căștile OnePlus Buds au fost construite pentru apăsări intuitive, pentru a organiza muzica. Funcțiile de dublă apăsare și o apăsare lungă oferă mai mult control asupra căștilor. Sunt disponibile aici.

Vezi aici accesorii pentru telefon: huse, căști și încărcătoare wireless