Cele mai bune telefoane pe care le găsești la preț accesibil

Cu fiecare an, chiar și telefoanele mai ieftine primesc specificații premium, fiind o investiție bună pe termen lung. Așadar, dacă ai nevoie de un telefon nou, dar nu vrei să rămâi cu o gaură în buget, am făcut o listă cu cele mai bune telefoane la preț accesibil.

Cele mai bune telefoane Android la preț accesibil

Chiar dacă 2020 ne-a cam lăsat un gust amar, a fost un an bun în ceea ce privește lansarea de telefoane la prețuri accesibile. Așa că, dacă îți dorești să începi un an nou cu smartphone nou, avem câteva recomandări cu cele mai bune telefoane ieftine, pentru nevoile fiecăruia.

Samsung Galaxy A40: Telefon ieftin, pentru sarcini de bază

 

Despre Samsung Galaxy A40 am putea spune că este smartphone-ul ieftin care îndeplinește cerințele de bază, dar are și ceva în plus. La capitolul cameră foto, telefonul face poze destul de calitative, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Galaxy A40 permite deblocarea prin recunoaștere facială sau a senzorului de amprentă. Bateria telefonului nu impresionează, având doar de 3.100mAh, dar partea bună este că suportă încărcarea rapidă. Dacă ești în căutarea unui telefon care să aibă toate elementele esențiale și pe care să nu dai o avere, Samsung Galaxy A40 poate fi o opțiune potrivită. Este disponibil pe wannder.ro.

Huawei P40 Lite: Preț accesibil și performanțe surprinzătoare

Huawei P40 Lite este unul dintre cele mai accesibile telefoane și impresionează atât la design, cât și la specificații tehnice. P40 Lite vine cu ceva mai mulți „cai putere” – mai exact, o baterie de 4200mAh – care vor duce până la două zile de utilizare normală. Mai mult decât atât, suportă și încărcarea rapidă, ca să ajungi la 70% în numai 30 minute. Huawei P40 Lite are 4 camere foto pe spate, ca să poți captura fotografii mai ample si mai clare, fix ca un fotograf profesionist. Unul dintre dezavantaje este lipsa serviciilor Google, ceea ce înseamnă că va trebui să cauți aplicațiile dorite în mai multe magazine de aplicații. Poți citi pe Mobilissimo un review detaliat. Comandă telefonul Huawei P40 Lite de aici.

Samsung Galaxy XCover 4S: Cel mai rezistent telefon ieftin

Samsung Galaxy XCover 4S este cel mai bun telefon ieftin cu adevărat durabil, fiind creat pentru a face față condițiilor grele. Potrivit pentru mediul exterior, Galaxy XCover 4s este suficient de rezistent ca să îl iei cu tine când faci drumeții sau sport în aer liber. Telefonul este rezistent la apă dulce până la 1,5 metri adâncime, timp de 30 de minute, și nu se teme să intre în contact cu praful, murdăria sau nisipul. În plus, ecranul are o rezoluție înaltă, ceea ce oferă o experiență de vizualizare optimă a fotografiilor, hărților și oricărui conținut vizual, chiar și atunci când explorezi off-road. O altă funcționalitate utilă este că poți folosi Galaxy XCover 4s chiar și cu mănuși. Pentru amatorii de activități extreme, în aer liber, Samsung Galaxy XCover 4S e telefonul ieftin pe care o să-l iei cu tine peste tot, fără nicio ezitare. Îl găsești aici.

OnePlus Nord: Telefon ieftin, cu specificații bune

Cum spuneam, 2020 nu a excelat la multe capitole, dar a avut mai multe lansări de telefoane ieftine, unul dintre cele mai bune fiind OnePlus Nord. Smartphone-ul are un display AMOLED de 90Hz, performanțe rapide, design durabil și autonomie ridicată a bateriei. Totuși, va trebui să faci compromis la fotografie. Camera principală de 48MP face poze decente dacă te pricepi să setezi configurările, iar camera ultra-wide de 8MP va aduce puțin dramatism în cadrele largi; dar cele de 5MP și 2MP sunt aproape inutile. În schimb, OnePlus Nord are o baterie mare, de 4115mAh, care ține până la 20 de ore, și funcția de încărcare rapidă. Găsești OnePlus Nord și pe WANNDER.