Idei de cadouri de Crăciun potrivite și pentru El, și pentru Ea

„Cu ce cadouri îi mai surprind și anul acesta de Crăciun?” Probabil că mulți dintre voi și-au pus această întrebare, așa că ne-am gândit să venim în ajutor cu niște sugestii de cadouri potrivite atât pentru El, cât și pentru Ea.

Dacă ai nevoie de mai multe recomandări, am pregătit și o listă de cadouri de Crăciun pentru copii, părinți și bunici.

Cadou de Crăciun pentru El: Smartwatch Huawei Watch GT 2 Sport

Generația tânără este mereu în mișcare, iar asta înseamnă că are nevoie de gadgeturi care să țină pasul. Așadar, un smartwatch poate fi un cadou perfect de Crăciun. Pentru bărbați, îți recomandăm ceasul Huawei Watch GT 2 Sport. Cu un designul minimalist, Huawei Watch GT 2 este asistentul profesionist atunci când purtătorul face exerciții fizice și activități în aer liber. De asemenea, permite apelarea prin Bluetooth, redă muzica din device, trimite notificări de mesaje, urmărește somnul și monitorizeaza tensiunea. Poate fi achiziționat de aici.

Cadou de Crăciun pentru Ea: Smartwatch Huawei Watch GT 2 Classic

Pentru femei, nu ai cum da greș cu ceasul smartwatch Huawei Watch GT 2 Classic. Designul ușor și la modă, rezistența la zgârâeturi, ghidarea fitness și monitorizarea corectă a sănătății îl fac să fie ceasul ideal pentru uzură zilnica și profesională a exercițiilor profesionale pentru cei pasionați de tehnologie. Ceasul smart Huawei Watch GT 2 Classic se găsește aici.

Idei de cadouri pentru cei pasionați de acțiune

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun pentru cineva împătimit de acțiune și adrenalină, o cameră video sport este o alegere bună. GoPro HERO7 4K prezice mișcările și corectează camera pentru a realiza un film omogen. Dispozitivul are opțiunea de Video Streaming pe Facebook Live, pentru a împărtăși senzațiile tari în timp real. În plus, cu ajutorul aplicației GoPro App, poate trimite conținut din GoPro în telefon, în mod automat. Cumpără de aici camera sport GoPro HERO7.

Cadou de Crăciun unisex

Să nu uităm nici de cei care își găsesc inspirația într-o carte bună, fie că preferă să petreacă un weekend leneș acasă, fie că schimbă un avion pe altul. Lor ai putea să le faci cadou de Crăciun un ebook reader Kindle de la Amazon. Cartea electronică vine cu luminozitate adaptabilă și ecran touchscreen fără reflecție. Astfel, vor putea citi în interior și în exterior, în orice ore ale zilei, fix ca pe hârtia reală, chiar și în lumina directă a soarelui. În plus, este destul de simplu să fie încărcate cărți noi, atât de pe Amazon, cât și din alte surse. Kindle-ul poate fi cumpărat de aici.

Reduceri fericite! Descoperă selecția de produse la promoție