Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru El și Ea

Romantismul este diferit pentru fiecare persoană și fiecare cuplu are propriul stil de a-și manifesta iubirea. Pentru unii, sunt flori și ciocolate, în timp ce alții prefer experiențele, fie că este vorba despre o întâlnire romantică sau pur și simplu să petreacă timp de calitate împreună. Dacă v-ați propus ca anul acesta să faceți mai mult și să îi oferiți persoanei iubite un cadou de Valentine’s Day mai special, avem noi câteva recomandări.

Până acum, am făcut liste de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru bărbați pasionați de tehnologie și am venit cu idei de cadouri de Valentine’s Day pentru femei. Dar ce spuneți de niște gadget-uri potrivite atât pentru el, cât și pentru ea sau chiar unele de care vă puteți bucura împreună?

Cadou de Ziua Îndrăgostiților care agită simțurile

Boxă portabilă Huawei Sound X by Devialet

Dă la maximum sunetul iubirii de de Valentine’s Day, dar și în oricare altă zi cu boxa portabilă Huawei Sound X by Devialet. Dispozitivul este mic, dar nu trebuie subestimat. Subwooferele duale sunt realizate din materiale magnetice, oferindu-le puterea de a crea vibrații masive. De asemenea, sunt hipersensibile, producând un sunet enorm cu puterea de intrare minimă, astfel încât difuzorul vă va uimi cu sunetul, nu cu dimensiunea sa.

Butoanele sunt inelate cu lumini colorate care curg și se schimbă în timp în ritm, perfecte pentru a adăuga puțină dispoziție melodiilor voastre preferate. Dispozitivul poate fi un cadou perfect de Valentine’s Day atât pentru el, cât și pentru, sau vă puteți bucura împreună pe ritmul muzicii. Găsiți boxa portabilă Huawei Sound X aici.

Cadouri de Valentine’s Day pentru mai multă acțiune

Brățară fitness Samsung Galaxy Fit 2

O brățară fitness poate fi un alt cadou inspirat de Ziua Îndrăgostiților. De exemplu, Samsung Galaxy Fit 2 se potrivește atât pentru el, cât și pentru ea, datorită designului minimalist, unisex, precum și celor peste 70 de imagini pentru ceas, potrivite fiecărui stil.

Galaxy Fit2 este conceput pentru a fi utilizat pe toată durata zilei, inclusiv în timpul antrenamentelor. Este rezistent la apă și are o baterie puternică, ce poate ține până la 15 de zile, cu o utilizare tipică.

Vezi aici cum ajută brățările fitness la o viață sănătoasă

Brățara fitness ajută posesorul să-și mențină sănătatea, atât mental, cât și fizic. Astfel, Galaxy Fit 2 poate fi configurat să urmărească date precum nivelul de stres sau calitatea somnului. În plus, permite să verifici notificările și să oferă răspunsuri rapide care pot fi utilizate chiar de la încheietura mâinii. Brățara fitness Samsung Galaxy Fit 2 poate fi o alegere inspirată. O găsiți aici. 

Joc Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch

Rămânem la categoria fitness, doar că de data asta este vorba despre un joc de acțiune, care poate fi făcut cadou de Valentine’s Day pentru el și ea sau poate fi chiar un cadou de cuplu. Ring Fit Adventure este un nou tip de joc de aventură disponibil pentru Nintendo Switch. Aici, jucătorii vor explora o lume vastă și se vor lupta cu inamici folosindu-se de exercițiile de fitness. Noile accesorii, Ring-Con și Leg Strap, incluse în cutia jocului, detectează și măsoară mișcările reale ale jucătorului și le transformă în acțiuni în cadrul jocului. De exemplu, alergarea pe loc este transformată în mișcarea personajului datorită Leg Strap-ului sau îndoirea Ring-Con-ului transformată într-un atac puternic.

Jucându-se zilnic, jucătorii își vor lucra diferite zone ale corpului. Datorită mini-jocurilor suplimentare și a programelor de workout, Ring Fit Adventure este o experiență distractivă pentru jucătorii din orice categorie. Poate fi comandat de aici.

Cadouri de Valentine’s Day pentru el și ea de care s-ar îndrăgosti 

Căști wireless Bose QuietComfort 35 II

Dacă ți-ai găsit deja perechea potrivită și vrei să îi faci un cadou de Valentine’s Day, îi poți oferi perechea perfectă de căști wireless: Bose QuietComfort 35 II.

Căștile QuietComfort II au asistentul Google integrat în căști. Asta înseamnă că poate asculta muzică, să primească texte și să răspundă fără se se uite la telefon și să își gestioneze sarcinile zilnice – toate doar cu voce. Trebuie doar să țină butonul Acțiune apăsat și începe o conversație cu asistentul Google.

Vezi aici accesorii pentru telefon: huse, căști și încărcătoare wireless

Căștile măsoară continuu, compară și reacționează la zgomotul exterior, apoi îl anulează cu semnalul opus. Acestea sunt confecționate din materiale rezistente la impact și coroziune, fiind proiectate pentru a supraviețui vieții pe drum și pentru a asculta pe tot parcursul zilei. Bose QuietComfort 35 II asigură 20 de ore durată de viață a bateriei, dar și încărcare rapidă de 15 minute pentru încă 2,5 ore. Pot fi comandate de aici.

Telefon mobil Huawei P30 Pro

Iar dacă tot e luna iubirii, ce ar fi să îi faci cadou persoanei dragi un telefon de care se va îndrăgosti iremediabil? Huawei P30 Pro e telefonul care și-a propus să rescrie regulile fotografiei cu telefonul și poate fi cadoul ideal de Ziua Îndrăgostiților mai ales pentru cei pasionați de fotografie.

Pe lângă faptul că este un smartphone atrăgător, fie că îl alegeți culoarea Aurora Blue sau Midnight Black, are și performanțe impresionante, mai ales la capitolul camere foto. P30 Pro duce până la o zi întreagă de utilizare intensă și până la două zile pentru cei mai temperați. În plus, opțiunea de încărcare rapidă asigură multe ore de utilizare în numai câteva minute.

Fotografiile făcute la lumină naturală ies excepțional și oferă detalii clare și culori naturale. În același timp, imaginile își păstrează calitatea chiar și pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate scăzută. Telefonul se găsește aici.

Pentru opțiuni de buget redus, vedeți aici care sunt cele mai bune telefoane la preț accesibil, dar și ce telefoane bune există sub 1.000 de lei.