Idei de cadouri tech de Dragobete pentru El și Ea

Iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi, chiar și fără ca vreo dată din calendar să ne spună asta. Totuși, este plăcut să existe o zi pe care să o dedicăm partenerului de cuplu. În timp ce unii își fac cadouri de Valentine’s Day,  alții simt și iubesc românește, așa că sărbătoresc Dragobetele. Dacă sunteți din a doua categorie și căutați un cadou frumos și practic, găsiți mai jos câteva idei de cadouri tech de Dragobete pentru el și pentru ea.

Cadouri de Dragobete pentru iubiți

Boxă inteligentă Amazon Echo Dot 4

Boxa inteligentă Amazon Echo Dot 4 are un design elegant și compact și oferă voci clare și bas echilibrat pentru un sunet complet. Prin comenzi vocale, puteți asculta muzică, posturi de radio, podcast-uri și Audible prin Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora și altele. Alexa răspunde la întrebări și la comenzi, cum ar fi să adauge elemente la liste sau evenimente în calendar. De asemenea, puteți verifica traficul și vremea sau ascultați știrile.

Partea distractivă este că puteți face un anunț în fiecare cameră care are un dispozitiv Echo compatibil, ca să spuneți tuturor că cina este gata sau să reamintiți copiilor că este ora de culcare. Mai puteți face apeluri hands-free. Dispozitivele Alexa și Echo sunt construite cu mai multe straturi de protecție a confidențialității. Astfel că puteți opri microfoanele, vizualiza sau șterge înregistrările vocale oricând. Boxa inteligentă Amazon Echo Dot 4 poate fi un cadou frumos de Dragobete pentru el sau ea și se găsește aici. 

Căști Huawei Freebuds Lite CM-H1C

Au apus timpurile când singurele opțiuni existente pentru gadget-uri și accesorii erau cele cu fir, așa că nu prea mai există scuze pentru cabluri încâlcite. Așadar, dacă vreți să scăpați persoana dragă de nervi în, faceți cadou de Dragobete o pereche de căști fără fir Huawei Freebuds Lite. Acestea pot fi controlate prin atingere pentru a controla muzica și apelurile. Căștile au integrat un senzor infraroșu ce va pune pauză la muzică atunci când scoateți una dintre căști.    Difuzoarele și egalizatoarele audio aduc un sunet surprinzător, cu bas profund. Căștile au microfoane duble, pentru anularea zgomotului în medii gălăgioase.

Vezi aici mai multe accesorii pentru telefoane

Dispozitivele au un design ergonomic în ureche, potrivite și pentru antrenamente, fiind rezistente la apă și transpirație. Asigură 12 ore de redare și o conexiune Bluetooth până la o distanță de 10 metri. Sunt compatibile cu dispozitivele Android și iOS, dar permit și să te bucuri de muzică și să efectuezi apeluri fără să iei telefonul cu tine. Puteți comanda căștile Huawei Freebuds Lite de aici. 

Idei adouri practice de Dragobete

Smartwatch Xiaomi Haylou Solar LS05

Ceasurile smart sunt gadget-uri care pot fi oferite cadou cu orice ocazie, inclusiv de Dragobete. Smartwatch-ul Xiaomi Haylou Solar LS05 are un design minimalist, care se potrivește atât pentru bărbați, cât și pentru femei.  

Ultima generație de ceasuri Smart Haylou Solar LS05 este prevăzută cu un corp de metal și ecran TFT HD ce redă imagini în culori vii și luminoase. De asemenea, oferă 12 moduri sport incluse, dispunând și de alte funcții, precum monitorizarea ritmului cardiac pe parcursul întregii zile, gestionarea somnului sau înregistrarea antrenamentelor.

Vezi aici smartwatch-uri ieftine care arată mai mult decât ora exactă

Smartwatch-ul este rezistent la apă și praf și asigură o durată de viață a bateriei de până la 30 de zile în standby și până la 15 zile cu monitorizare continuă a stării fizice. Dispozitivul afișează notificări de apeluri și mesaje și oferă funcții precum cronometru, volum muzică, găsire a telefonului, prognoză meteo. Ceasul inteligent Xiaomi este compatibil cu dispozitive Android și iOS și poate fi comandat de aici.

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro este un alt gadget de la Xiaomi care merită atenție și poate fi făcut cadou de Dragobete persoanei dragi, fiind și unul dintre telefoanele la preț accesibil. Are spatele curbat 3D pe 4 părți și se potrivește confortabil în mână. Camera foto are modul de AI portrait în care poate fi ajustată blurarea fundalului. Modul AI Beautify funcționează pentru poze, dar și pentru filmări.


Xiaomi Redmi Note 8 Pro este un telefon potrivit și pentru împătimiții de gaming, întrucât, datorită tehnologiei LiquidCool, dispozitivul nu se va supraîncălzi la utilizare intensă. Telefonul suportă până la 10 ore de joc, iar bateria are și funcția de încărcare rapidă. În plus, telefonul devine un portofel electronic, datorită funcției NFC, care permite plățile direct la POS. Xiaomi Redmi Note 8 Pro este disponibil aici.

Aici este o listă cu cele mai bune telefoane ieftine