Smartphone ieftin: cele mai bune telefoane sub 1.000 de lei

Pentru unii, un telefon bun este cel care se descurcă fără probleme la sarcinile de bază: să aibă sunet bun la apeluri, să țină bateria mult, să facă poze decente și să fie ieftin. Chiar dacă ai putea crede că nu le poți avea pe toate într-un singur dispozitiv, avem câteva exemple care te vor convinge că poți lua un telefon bun cu mai puțin de 1.000 de lei.

Cele mai bune telefoane ieftine, sub 1.000 lei

Huawei P40 lite E

Dotat cu o baterie puternică de 4.000 mAh, Huawei P40 lite E poate susține 22 de ore de redare video, 111 ore de redare muzică sau 20 de ore de navigare pe internet, astfel că nu vei mai fi nevoit să porți cu tine o baterie externă. Dacă tot am menționat camera foto la început, P40 lite E duce fotografia mai departe și devine studioul tău foto personal cu 3 camere inteligente pe spate. Camera principală de 48 MP, o cameră cu unghi Ultra Wide de 8 MP și o cameră cu senzor de profunzime de 2 MP pun în evidență toate detaliile fine și claritatea unei imagini perfecte. Pe wannder.ro găsești telefonul Huawei P40 lite E la 729 de lei. Dacă nu ai o preferință la culoare, poți lua un Huawei P40 Lite E Aurora Blue la 642 de lei.

Nokia 2.4

Nokia 2.4 este un alt exemplu bun de telefon ieftin care nu face multe compromisuri mari la performanțe. Chiar dacă pare modest, cu Nokia 2.4 beneficiezi de o autonomie de până la 2 zile, cu o singură încărcare. Bateria adaptivă asistată AI, de 4500 mAh, prioritizează alimentarea aplicațiilor pe care le utilizezi cel mai mult, astfel încât să poți continua să faci ceea ce îți place mai mult. Tot cu ajutorul AI poți face fotografii detaliate pe timp de noapte și deblochezi telefonul cu ușurintă cu amprenta digitală sau identificarea facială. Nokia 2.4 este unul dintre cele mai ieftine telefoane disponibile pe piață și îl poți comanda pe WANNDER.

Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z este unul dintre cele mai bune telefoane ieftine care îmbină specificațiile premium cu prețul accesibil, costând sub 1.000 de lei. Acesta este destinat, în special, studenților și tinerilor angajați, utilizatori dornici să profite de un smartphone performant la un preț atractiv. Huawei P Smart Z vine cu o cameră foto duală de 16 MP + 2 MP. Camera principală de 16 MP asistată de inteligența artificială recunoaște automat scenele pentru a optimiza fiecare cadru, reproducând chiar și cele mai mici detalii. Bateria puternică de 4000 mAh functionează cu procesorul inteligent de economisire a energiei, pentru ca HUAWEI P Smart Z să poată suporta majoritatea sarcinilor zilnice. Telefonul este disponibil aici.

Huawei P30 Lite

Ultimul smartphone ieftin din lista noastră cu recomandări este Huawei P30 Lite. Seria Huawei P este considerată drept cea mai bună gamă de smartphone-uri pentru fotografie, iar P30 Lite nu face excepție. Camera cu rezoluție de 48MP utilizează o tehnologie care oferă o performanță de panoramare echivalentă lentilelor profesionale. Camera de selfie de 24MP folosește tehnologia AI pentru a înfrumuseța fotografiile în funcție de forma și tipul unic al feței. În plus, făcând parte din categoria New Edition, acest model de telefon are acces la toate serviciile Google. Huawei P30 Lite este conceput pentru consumatorii tineri, care vor un telefon ieftin, dar cu o cameră bună, design plăcut, încărcare rapidă și performanțe solide. Poți citi pe start-up.ro un review al Huawei P30 Lite, dar dacă e pentru tine, îl poți comanda aici.