Smartwatch-uri ieftine care arată mai mult decât ora exactă

Ceasurile de mână nu mai sunt demult doar un simplu accesoriu, care îți arată doar ora exactă. Cel puțin, nu de când au apărut pe piață ceasurile inteligente. Pe lângă design-ul modern, acestea îți monitorizează cu precizie starea sănătății: număr de pași, calorii arse, ritmul cardiac, nivelul de stres, calitatea somnului sau nivelul de oxigen din sânge.

De asemenea, smartwatch-urile au devenit un antreprenor personal de antrenamente și exerciții fizice, precum și un asistent personal care îți trimite notificări și alerte, cum ar fi apeluri primite, SMS-uri sau email-uri.

Vezi și brățările fitness: Cum te ajută să ai o viață sănătoasă

Dacă vrei un smartwatch ieftin, care să arate bine, să aibă toate funcționalitățile importante și o baterie puternică, iată care sunt recomandările noastre:

Cel mai rezistent smartwatch ieftin: Xiaomi IMILAB KW66

Xiaomi IMILAB KW66 este unul dintre cele mai ieftine ceasuri inteligente, dar nu face rabat de la calitate. Are un aspect discret, dar ascunde o baterie puternică. Asigură o autonomie de peste 30 de zile în regim de așteptare și 15 zile cu utilizare normală. La fel ca toate smartwatch-urile, vine cu algoritm de înregistrare a datelor privind kilometrajul, pașii și caloriile, somnul și ritmul cardiac.

Ca să se asigure că nu ratezi niciodată ceea ce contează, îți transmite notificări de apeluri primite, SMS-urile și alte mesaje din diferite aplicații prin memento-uri vibrante. Este rezistent la apă și praf și funcționează în ritm normal chiar și la temperaturi între -20 și 45 ° C. Ceasul smartwatch Xiaomi IMILAB KW66 costă puțin peste 200 de lei și e disponibil aici.

Ceas inteligent la preț accesibil: Samsung Galaxy Watch (R800)

Samsung Galaxy Watch R800 arată și ticăie ca un ceas obișnuit, dar oferă caracteristicile unui ceas inteligent. Te ajută să-ți menții stilul de viață activ prin monitorizarea și înregistrarea informațiilor esențiale despre starea sănătății, precum ritmul cardiac, caloriile, somnul sau nivelul de stress, și te ajută să le îmbunătățești.

Ceasul smart Galaxy Watch va deveni asistentul tău personal pentru detectează când te trezești și afișează un rezumat al dimineții cu prognoza meteo, programul zilei, memento-urile și multe altele, iar la sfârșitul zilei trece în revistă evenimentele importante.

În plus, este dotat cu GPS,e  rezistent la apă, iar durabilitatea militară standard îți permite să fii mai activ în aer liber, în condiții dificile. Permite încărcarea wireless, iar bateria poate gestiona apeluri, muzică și multe altele până la 3 zile. Un alt aspect care poate fi important pentru cei pasionați de tehnologie este faptul că permite să controlezi alte dispozitive smart din casă. Costă sub 1000 de lei și îl găsești aici.

Vezi și cele mai bune telefoane sub 1.000 de lei

Cel mai ieftin smartwatch: Volks Smart Fit

Volks Smart Fit este cel mai ieftin ceas inteligent din lista noastră de recomandări – costă sub 100 de lei – dar nu te grăbi să îl judeci după preț. Este un smartwatch și un tracker de activități într-un singur dispozitiv. Primești notificări despre apeluri, e-mailuri și mesaje primite. Ceasul Volks Smart Fit este ușor de utilizat cu orice smartphone și se conectează prin Bluetooth la aplicație, pe Android și iOS.

Așa cum spune și titlul, nu ceasul nu îți arată doar data și ora, ci îți urmărește și pașii, caloriile arse, distanța parcursă, monitorizează somnul și se poate conecta la aplicația Health, pe iOS. Așadar, dacă îți dorești un smartwatch ieftin care să aibă funcțiile principale și încă ceva în plus, Volks Smart Fit poate fi o alegere bună. Ceasul este negru și vine cu 3 curele de silicon: neagră, roz și albastră. Îl găsești aici.

Ceasuri smart de la Huawei: Huawei GT 2e

Huawei Watch GT 2e este cu siguranță un smartwatch care merită toată atenția. Ceasul arată bine, este rapid, ușor de navigat, dispune de toate funcționalitățile esențiale și e compatibil cu telefoanele Android și iOS. Huawei Watch GT 2e este dotat cu un procesor Kirin A1, care îl face mai puternic și mai rapid. Bateria poate rezista până la 2 săptămâni, chiar și cu toate notificările mereu activate. Smartwatch-ul folosește două sisteme de localizare,  asigurând urmărire extrem de precisă, în orice scenariu.

Pe lângă datele despre starea sănătății menționate la ceasurile smart de mai sus, Huawei Watch GT 2e permite și măsurarea nivelului de oxigen din sânge (SpO2). Citește aici de ce este important să urmărim nivelul de Sp02. Și acest smartwatch acceptă, printre altele, notificări de la mesaje SMS, e-mail, calendar, aplicații de social media și Find My Device (Găsește-mi telefonul). Smartwatch-ul Huawei Watch GT 2e îl găsești aici.

Ceas smartwatch Huawei Watch Fit

Tot de la Huawei și la același preț este și ceasul Huawei Watch Fit. Are un design premium și modern și îți oferă mai multe posibilități la încheietura mâinii tale, inclusiv cea de personalizare a interfeței. Datorită arhitecturii de tip dual chipset, ceasul are o baterie cu durată de viață de 10 zile și capacitatea de a rezista o zi întreagă cu o încărcare de doar 5 minute. Ceasul devine antrenorul tău personal, cu 12 tipuri de exerciții animate. De asemenea, oferă 96 de moduri pentru activități fizice, fie că ești pasionat de yoga sau de antrenament de mare intensitate.

La fel ca alte ceasuri Huawei, și acesta monitorizează starea sănătății – somn, stres, calorii – inclusiv saturația de oxigen din sânge. De asemenea, îți afișează notificări de tip mesaj instant. Ceasul Huawei Watch Fit este disponibil aici.

Vezi care sunt cele mai bune telefoane pe care le găsești la preț accesibil