Boxa inteligentă LG ThinQ WK7 Smart Speaker, cu Google Voice Asistant

Piața pentru difuzoare inteligente izbucnește la cusături, deoarece mulți producători caută cu voce tare funcțiile Amazon Alexa, Google Asistent, Siri sau chiar Cortana Voice Assistant pentru dispozitivele lor. Pe măsură ce piața este în curs de desfășurare, nu ar fi o surpriză dacă aproape toți vorbitorii alimentați au oferit o tehnologie inteligentă de voce în câțiva ani.

LG și-a aruncat pălăria în inelul inteligent cu ThinQ WK7, care utilizează asistentul Google. Prețat la 200 de dolari, vorbitorul este o alternativă accesibilă la Google Home Bass Home Google, disponibil la 399 $. Am oferit WK7 un test de încercare pentru a vedea dacă se evidențiază în mulțime.

Boxa este disponibilă în premieră în România @ WANNDER.ro și poate fi achiziționată de aici: https://www.wannder.ro/produs/boxa-inteligenta-lg-wk7-smart-speaker-cu-google-voice-asistant/

First Impressions

WK7 este un difuzor robust, funcțional, iar componentele par bine realizate și durabile. Dar ceva despre design se simte neinspirat. O persoană din biroul nostru a numit-o “tubby”.

Dispozitivul are o culoare maro-negru. Este de 8,3 inci inaltime si este coloana cu un diametru de 5,3 inch. E un pic luxuriant la 4.2 kilograme. În partea de sus a dispozitivului sunt butoanele de volum +/-, un buton de redare / pauză și un buton “F” care reprezintă funcția. Acesta este butonul pe care îl atingeți pentru a vă conecta la dispozitivele Bluetooth. Există un comutator de pornire / oprire a microfonului de pe partea din spate a difuzorului și un dop de adaptor A / C și un buton de resetare în partea inferioară. În general, WK7 nu va câștiga niciun concurs de frumusețe, dar cu greutatea sa se simte ca un difuzor de înaltă calitate

Snappy Setup

Un lucru care ne place despre majoritatea difuzoarelor Google Assistant este ușurarea instalării grație Google Acasă App. Astăzi, dispozitivul și aplicația fac cea mai mare parte a muncii pentru dvs. Nu a fost altfel, WK7 în funcțiune.

Vorbitorul oferă o mulțime de sunet puternic și ar trebui să îi satisfacă pe cei cu un buget.

Mai întâi, descărcați aplicația Google Home. După ce ați stat acolo, conectați WK7 și așteptați să se lanseze. Veți auzi notele caracteristice ale pianului atunci când dispozitivul indică faptul că este gata să plece. Deschideți aplicația, faceți clic pe fila Opțiuni din colțul din stânga sus al ecranului și atingeți Dispozitive. Dacă totul funcționează corect, WK7 apare automat și întreabă dacă doriți să îl configurați.

Participanții noștri la Google Home cer multă muncă aici. De exemplu, adăugarea opțiunilor preferate de muzică în flux (Spotify, Pandora și Deezer și Google Play și YouTube Music în mod prestabilit) și crearea unui profil de potrivire a vocii. Dacă aveți dispozitive inteligente de acasă, le puteți adăuga apăsând Home Control și urmând instrucțiunile de acolo. Există mai mult de 5.000 de dispozitive inteligente de acasă care lucrează cu Asistentul Google în acest moment.

Pentru cei care dețin deja un dispozitiv Google Home și o aplicație Google, configurarea este chiar mai ușoară, iar WK7 durează doar câteva minute pentru a intra în funcțiune. După conectarea la difuzor, toate dispozitivele Smart Home existente pe care le-ați conectat la aplicație vor fi conectate automat la difuzor.

Hei Google, porniți luminile

WK7 poate face toate aceste lucruri Un dispozitiv Google Home poate funcționa cu comenzi vocale, indiferent dacă pornește lumina inteligentă a casei, închide ușa din față sau îi cere Asistentului Google a inventat ginul de bumbac (răspuns: Eli Whitney).

Am conectat iluminatul Noon la WK7 și am reușit să controlam cu ușurință lumina bucătăriei, a mesei și a camerelor de zi, pur și simplu, solicitând difuzorului să le aprindă sau să dezactiveze și când am întrebat despre vreme, le-am luat răspunsul tipic de la Asistentul Google

Performanța WK7 este cel mai bun rezumat într-o singură linie din melodia preferată de John Prine: “Destul de bine, nu de rău, nu pot să mă plâng. ”

În general, WK7 funcționează ca un difuzor funcțional inteligent care face toate lucrurile pe care le poate face un dispozitiv Google Home, dar avem un mic bug: în timpul testelor, uneori avem o întârziere semnificativă între” Hey Google ” De exemplu, când ascultam muzică pe Pandora, am spus “Hei Google, Volume 4.” De câteva ori a trecut o nouă sau zece secunde înainte de ajustarea volumului, în altele Ar fi nevoie de aproximativ patru secunde pentru ca difuzorul să îndeplinească cerințele.

Oddly, am efectuat același test pe dispozitivul Amazon Echo Show, unde întârzierea dintre cerere și conformitate era de aproximativ două secunde Dacă am avea o problemă de la o terță parte, avem un test similar pentru testul nostru Lau de la Sonos One Alexa tsprecher efectuate. Acolo am găsit o întârziere de patru secunde.

Totul despre acest bas

Ca mulți difuzoare noi inteligente pe care le aducem pe piață, performanța WK7 poate fi cel mai bine rezumată printr-o linie din . cântec favorit de John Prine : “Destul de bun, nu rău, nu pot să mă plâng.” Vorbitorul oferă o mulțime de sunet puternic, toate la un preț foarte bun, și ar trebui să satisfacă pe cei care caută bucătărie sau camera lor de zi la un buget – și oh cum îi place să bată. “/>

În ceea ce privește mărimea și performanța, WK7 se află undeva între HomePod-ul Apple și Home Max Google și, deși nu poate oferi loialitatea acestor vorbitori, aceasta costă de asemenea Jumătate din preț. De asemenea, WK7 nu oferă tipul de detaliu sau definiție instrumentală pe care le oferă Sonos un nou vorbitor inteligent Sonos. Pe de altă parte, câțiva difuzoare inteligente (dacă există) fac un preț de 200 de dolari.

Ceea ce oferă WK7 este o performanță solidă, concentrându-se pe basurile în plină expansiune și vocile proeminente, la boxe inteligente la prețuri similare, precum Echo pentru a găsi. Astfel, WK7 poate face față tuturor sunetelor dvs. acustice și hip-hop-urilor, mai ales dacă îl folosiți numai ca zgomot de fundal în timp ce gătiți cina sau discutați cu compania. De fapt, este destul de impresionantă cât de plină de sunet LG (împreună cu noul partener audio Meridian) a reușit să extragă din coloana burtă fără distorsiuni.

WK7 impachetează o cantitate impresionantă de sunet în cadrul său inimic pentru bani

Dar compania a încărcat o mulțime de procesoare digitale de semnal (DSP) pentru o semnătură destul de colorată și o mulțime de compresie / limitare. Primul suge unii dintre sunetele naturale ale muzicii dvs. – gândiți-vă la coarne aplatizate și la instrumente strâmte de coarde – în timp ce acesta ridică câteva întrebări interesante când vorbitorul se confruntă cu cele mai pretențioase cântece grele de bas.

La o audiție de Too Short Just Another Day (una dintre piesele noastre de bas-bass), am observat un nivel surprinzător de mizele și de înălțimi care au fost smulse din sunet, când vorbitorul a încercat să reproducă cel mai adânc bass al cântecului, care coboară undeva în jur de 40-50Hz. Cu alte cuvinte, vorbitorul a încercat pur și simplu prea mult, iar supracompensația rezultată a provocat o audiere foarte inegală. În general, în timp ce vroiam mai multe detalii și definiții, WK7 împachetează o cantitate impresionantă de sunet în cadrul inimii pentru bani și ar trebui să satisfacă cei mai mulți ascultători conștienți de buget care caută mai mult buzelor decât ceea ce caută Sonos sau primit de la Amazon.

Informații privind garanția

WX7 vine cu o garanție de piese și garanție de muncă de un an. [19659033] Our Take

În general, WK7 este un difuzor solid, la un preț accesibil. Dispune de bas proeminent și de voce pentru cei care doresc să prezinte un sunet pulsatoriu. Faptul că Asistentul Google este integrat în dispozitiv face posibilă efectuarea unui serviciu dual ca un hub inteligent de acasă.

Există o alternativă mai bună?

Depinde de ceea ce cauți. Dacă nu sunteți căsătoriți cu Asistentul Google, ar trebui să luați în considerare cu siguranță difuzorul Sonos One Alexa, care este de asemenea disponibil pentru 199 RON și oferă un sunet excelent. Dacă doriți un difuzor inteligent cu sunet inteligent, cu ajutorul Google Assistant încorporat, și banii nu contează, există Google Home Max ($ 399). Rețineți că LG intenționează să publice un difuzor inteligent cu un ecran de 8 inch în fiecare zi. În afară de eticheta de preț (299 dolari), nu știm prea multe despre dacă noul dispozitiv va fi comercializat ca un difuzor pentru sunet sau inteligent.

Cât durează?

Th WK7 se simte robust, bine făcut și provine de la una dintre cele mai fiabile companii de electronică de acolo. Credem că acest vorbitor va dura mai mulți ani dacă este bine întreținut. Nu putem promite că LG nu va ieși cu un difuzor inteligent nou și îmbunătățit într-un an sau doi.

Dacă o cumperi?

Dacă sunteți în căutarea unui vorbitor inteligent, cu respectabilitate, cu Asistentul Google, atunci cumpărați WK7. Veți fi mulțumit de performanța sa.