Livrare și plată

LIVRARE

Produsele comandate la WANNDER se livrează în toată țara, prin serviciile SAMEDAY CURIER, FAN COURIER sau CARGUS. Astfel, poți alege curierul preferat de tine înainte de plasarea comenzii. Dacă localitatea ta este într-o zonă ce presupune KM suplimentari, ne rezervăm dreptul de a alege noi curierul.

Taxa de livrare este de 15 RON, TVA inclus, oriunde în țară.

Opțiunea de Livrare sâmbătă este disponibilă pentru SAMEDAY (standard) sau FAN COURIER (opțional).

Opțiunea Deschidere Colet poate fi bifată înainte de finalizarea comenzii, fiind disponibila pentru SAMEDAY sau FAN COURIER.

Pentru produse mici și medii, poți alege și Livrare în EasyBox SAMEDAY, fiind necesar să selectezi locația dorită pe harta afișată, după ce ai bifat această opțiune. Pentru livrarea în EasyBox, plata se poate face doar online cu cardul sau prin transfer bancar (OP). Plata RAMBURS nu este disponibilă pentru livrarea la EasyBox. Taxa pentru livrare în EasyBox este de 15 lei.

Pentru produsele existente în stoc, respectiv comenzile finalizate/ confirmate, termenul de livrare variază, de obicei, între 24 ore – 48 ore, în funcție de adresa de livrare.

Excepție fac perioadele foarte aglomerate din an (Paște, Crăciun, Revelion) sau cele în care situația meteorologică nu permite livrarea rapidă a produselor.

Termenul de livrare se calculează începând cu momentul notificării („comandă finalizată”) sau a confirmării telefonice a comenzii. În cazul comenzilor plătite prin OP, termenul de livrare se calculează din momentul încasării banilor.

Coletul va conține produsele comandate. Factura fiscală o primești pe adresa de email indicată la plasarea comenzii. În cazul în care ai optat pentru plata ramburs, curierul eliberează o dovadă a încasării rambursului, act care ține loc de chitanță fiscală.

Ridicarea personală este disponibilă doar după ce comanda a fost făcută pe site și ai primit confirmarea acesteia de la un operator WANNDER. Pentru comenzile cu ridicare personală, poți face plata online cu cardul, prin transfer bancar (OP) sau la ridicarea coletului (unde se poate achita doar cu cardul bancar). Adresa de preluare a comenzilor confirmate este: str. Ticuș nr. 8, sector 3, București 032137. Comanda poate fi ridicată în maxim 2 zile lucrătoare (48 ore) de la plasarea acesteia.

 

PLATA

WANNDER îți pune la dispoziție diverse metodă de plată. Poți opta pentru oricare dintre următoarele:

Plata ramburs:

Pentru această modalitate de plată poți opta atunci când vrei să achiți produsele la livrare. În acest caz, curierul eliberează o dovadă a încasării rambursului, act care ține loc de chitanță fiscală.

Plata prin card online:

 

Daca dorești să achiți prin card online contravaloarea produselor comandate, imediat după finalizarea comenzii vei fi redirecționat pe pagina de plată a procesatorului de plăți VIVA WALLET, achitând, astfel, comanda în siguranță, cu orice tip de card bancar – VISA, Mastercard, Maestro, Amex etc. Produsele îți vor fi expediate după ce se emite dovada faptului că tranzacția a fost reușită.

Plata prin card de debit, credit sau card de cumpărături prin payU:

Prin PayU ai soluții accesibile de achiziționare a produselor prin plata în rate fără dobândă. Astfel, poți achita cu cardul de credit sau cardul de cumpărături astfel:

Până la 6 rate fără dobândă: Card Avantaj, Banca Transilvania, BRD Finance, Alpha Bank, Garanti Bank
Până la 3 rate: ING Bank
Până la 36 rate: Optimo Card

 

Plata prin card de debit, credit sau card de cumpărături prin EuPlătesc.ro:

Prin EuPlătesc.ro ai posibilitatea de a achita în rate, fără dobânda, cu cardul cardul de credit sau cardul de cumpărături.

Până la 6 rate fără dobândă: Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, BRD și First Bank.

 

Plata prin Ordin de Plată (transfer bancar):

Dacă vrei să achiți contravaloarea produselor comandate prin ordin de plată, imediat după finalizarea comenzii îți apare un aviz de plată, în baza căruia poți plăti prin transfer bancar/ internet banking sau depunere la bancă. Produsele îți vor fi expediate abia după ce se emite dovada faptului că banii au intrat în contul specificat pe avizul de plată.

Plata în rate prin TBI Pay:

Ai posibilitatea de a achita în rate accesând un credit instant, fără card, 100% online, prin TBI Pay.