Livrare și plată

LIVRARE

Produsele comandate la WANNDER se livrează în toată țara prin serviciile SAMEDAY CURIER, FAN COURIER, DPD sau GLS CURIER. Astfel, poți alege curierul preferat de tine, înainte de plasarea comenzii. Dacă localitatea ta este într-o zonă ce presupune KM suplimentari, ne rezervăm dreptul de a alege noi Curierul.

Taxa de livrare oriunde în tara este de 19 RON, TVA inclus.

Oferim LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile achitate online cu CARDUL BANCAR sau prin OP (transfer bancar).

LIVRAREA SÂMBĂTĂ este disponibilă doar pentru SAMEDAY (din oficiu) sau FAN COURIER (opțional).

Opțiunea DESCHIDERE COLET este disponibilă doar pentru SAMEDAY CURIER, DPD sau FAN CURIER.

Poți opta pentru livrare în EasyBox SAMEDAY, fiind necesar să selectezi EasyBoxu-ul dorit din lista afișată odată cu bifarea acestei opțiuni. Această opțiune de livrare este valabilă DOAR PENTRU PRODUSE MICI și MEDII. Pentru EasyBox plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar (OP) sau la ridicarea coletului din EasyBox (unde se poate achita doar cu cardul bancar). Taxa pentru Livrare în EasyBox este de 14 lei.

RIDICAREA PERSONALĂ este disponibilă DOAR după plasarea comenzii pe site și confirmarea acesteia de către un operator. Pentru comenzile cu ridicare personală, plata se poate efectua online cu cardul, prin transfer bancar (OP) sau la ridicarea coletului (unde se poate achita doar cu cardul bancar). Adresa de preluare a comenzilor confirmate este: str. Ticuș nr. 8, sector 3, București 032137

Pentru produsele din stoc, respectiv comenzile finalizate/confirmate, termenul de livrare variaza de obicei intre 24 ore – 48 ore, in functie de adresa dvs.

Produsele sunt livrate a doua zi lucratoare confirmarii comenzii.
Exceptie fac perioadele foarte aglomerate din an (Paste, Crăciun, Revelion) sau cele in care situatia meteorologica nu permite livrarea rapida a produselor.

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul notificării (comandă Finalizată) sau a confirmarii telefonice a comenzii Dvs. În cazul cazul comenzilor platite prin OP, in momentul incasarii banilor.

Pachetul contine produsele comandate. Factura fiscala o primesti pe adresa de email indicată la plasarea comenzii. In cazul in care ai optat pentru plata Ramburs, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

 

PLATA

WANNDER iti pune la dispozitie diverse metode de plata. Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de cum preferi.

Plata ramburs:

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

Plata prin card online:

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat in pagina platformei de plata a procesatorului de plăți VIVA WALLET, achitând astfel comanda în siguranță, cu orice tip de card bancar – VISA, Mastercard, Maestro, Amex etc. Produsele iti vor fi expediate dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

 

Plata prin card de debit, credit sau card de cumpărături prin payU:

Prin PayU aveți soluții accesibile de achizitionare a produselor, prin plata in rate fara dobanda. Astfel, puteti achita cu cardul de credit sau cardul de cumparaturi astfel:

Pana la 6 rate fara dobanda: Card Avantaj, Banca Transilvania, BRD Finance, Alpha Bank, Garanti Bank
Pana la 3 rate: ING Bank
Pana la 36 rate: Optimo Card

 

Plata prin card de debit, credit sau card de cumpărături prin EuPlătesc.ro:

Prin EuPlătesc.ro aveti posibilitatea de a achita cu cardul de debit, cardul de credit, sau cardul de cumparaturi în rate fara dobanda.

Până la 6 rate fara dobanda: Raiffeisen Bank, Banca Comerciala Romana, Alpha Bank, Banca Transilvania, BRD și First Bank.

 

Plata prin Ordin de Plata (transfer bancar):

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin ordin de plata, imediat dupa finalizarea comenzii iti apare un aviz de plata, in baza caruia tu sa poti plati prin transfer bancar / internet banking sau depunere la banca. Produsele iti vor fi expediate, abia dupa ce se emite dovada faptului ca banii au intrat in contul specificat pe avizul de plata.

 

Plata în rate prin TBI Pay:

Aveți posibilitatea de a achita în rate accesând un CREDIT INSTANT, fără card, 100% online, prin TBI Pay.

Prin TBI Pay Puteti opta pentru:

Plata în până la 60 rate, indiferent de suma achiziției.

Plata în 4 rate fără dobândă, pentru o achiziție în sumă de până la 1000 lei.