Termeni și condiții

Termeni si conditii

BUN VENIT PE WANNDER.RO

Iti multumim ca ai ales produsele si serviciile noastre. Acestea iti sunt oferite WANNDER.RO, site gestionat de GRANAT EVO SRL, in calitate de vanzator, cu sediul social in str. Ticus nr. 8, sector 3, Bucuresti, Romania.

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, esti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Te rugam sa ii citesti cu atentie. Informarea ta cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

Produsele si serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite prin intermediul magazinului virtual www.wannder.ro, sub brandul WANNDER, numita in continuare Vanzator, avand Codul Unic de Inregistrare: RO34641956.

PROTEJAREA CONFIDENTIALITATII SI PUBLICITATII

Vrem sa-ti explicam modul in care WANNDER trateaza datele tale cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, esti de acord ca putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.

Informatiile de orice natura pe care ni le furnizezi vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul tau scris si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne dai acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. De asemenea, esti de acord ca putem utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ai trimis prin intermediul site-ului www.wannder.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date WANNDER, ne oferi consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti:

  • furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii;
  • agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru;
  • alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Intelegerea dreptului de protejare a confidentialitatii presupune ca nu vei face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al WANNDER. In caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona in instanta.

WANNDER are incheiate parteneriate in vederea oferirii produselor comercializate pe site prin intermediul finantarii bancare (credite).

In acest sens, in acord cu dispozitiile din Regulamentul 679/2016, prin completarea formularului existent pe site cu datele tale personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, iti dai expres consimtamantul prelucrarii acestor date de catre WANNDER. Totodata, iti exprimi expres consimtamantul pentru ca si persoanele juridice/ institutiile financiar-bancare, cu care WANNDER are incheiate parteneriate in vederea oferirii de produse de credit, sa prelucreze aceste date in evidentele proprii in vederea efectuarii analizei de credit si sa le transmita, in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele tau in baza de date a Biroului de Credit, conditie esentiala in realizarea analizei financiare in vederea acordarii facilitatii de credit.

ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

WANNDER iti garanteaza acces limitat, in interes personal, si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul WANNDER in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor WANNDER, fara acordul prealabil scris al nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul WANNDER.RO va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.wannder.ro. Iti recomandam sa-ti pastreazi parola confidentiala daca vrei sa-ti protejezi contul. Intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul contului tau iti apartine.

www.wannder.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. www.wannder.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Minorii pot accesa acest site doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

In momentul in care plasezi o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, esti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.

Comanda ta trebuie sa contina trei documente, si anume :

Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;

Specificatiile (observatiile) tale – acolo unde este cazul;

Acceptare Termeni si conditii.

La plasarea unei comenzi, te rugam sa verifici cu atentie daca ceea ce comanzi este ceea ce iti doresti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat).

Atunci cand confirmam o comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre noi a comenzii, telefonic sau electronic (e-mail). Confirmarea comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea WANNDER.RO catre tine, fara a necesita o confirmare de primire de partea noastra, si este urmata de trimiterea unui mesaj text (SMS) in care vei fi informat cu privire la intervalul livrarii si valoarea produselor comandate.

Nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prin comanda neconfirmata se intelege:

  • transmiterea unor informari de tip e-mail prin care esti informat ca, comanda ta a fost receptionata, urmand sa verificam disponibilitatea produsului comandat in stoc precum si celelalte conditii de incheiere a contractului, confirmarea respectiv finalizarea vanzarii urmand sa o realizam numai prin emiterea facturii fiscale si expedierea produsului,
  • transmiterea de mesaje text (SMS) in care esti anuntat de programarea comenzii tale pentru livrare in cel mai scurt timp, in situatia in care aceasta va fi confirmata.

Ne rezervam dreptul ca in intervalul cuprins intre plasarea comenzii si confirmarea comenzii, sa refuzam incheierea contractului la distanta in situatia in care manifesti o conduita negativa, reprobata de lege, pornind de la principiile edictate de Noul Cod Civil conform carora orice persoana are indatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea le impune si sa nu aduca atingere prin actiunile sau inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane.

Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea WANNDER catre tine, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului. Mailul/mesajul automat primit în momentul plasării comenzii, NU reprezintă încheierea unui contract.
Contractul este încheiat în momentul confirmarii telefonice sau prin email a comenzii de către vânzător.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre un furnizor al acestuia.

Conform art. 9 din OUG 34/2014, poti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor tale, in termen de 14 zile calendaristice[calculate de la ziua in care intri in posesia produsului, fara sa justifici sau sa motivezi aceasta alegere. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ai primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele pe care le regasesti in contul tau de client. În caz contrar, dacă se constată diminuarea valorii produsului, va fi reținută o taxă pentru a compensa rezpectiva valoare.
Iti vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14 zile de la data la care am primit Produsul[data recepţionarii in depozit a produselor care au facut obiectul vanzarii] in depozit, in contul bancar pe care ni l-ai indicat. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina ta. Produsele ale căror software a fost activat nu vor putea fi acceptate în sistemul de returnare / garanție.
Consumatorul poate verifica autenticitatea unui dispozitiv electronic chiar și fără a deschide / porni dispozitivul, prin simpla accesare a site-ului producătorului respectiv, prin introducerea seriei IMEI de pe cutia produsului

Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Dacă produsele au fost utilizate și prezintă urme de folosire, vânzătorul va reține o taxă pentru aducere la starea inițială a acestora.

În cazul diminuării valorii produsului ca urmare a utilizării acestuia de către client, această valoare va fi reținută de către vânzător, pentru compensarea diminuării valorii produsului.
Pentru produse precum Aspiratoare și purificatoare, ce conțin elemente filtrante, se va percepe o taxă de curățare/aducere la starea inițială, dacă acestea au fost utilizate și prezintă urme de praf, mizerie, păr, sau alte urme de folosire.

Profesionistii nu beneficiaza de dreptul de retur in 14 zile (*profesionist = orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei de urgenta nr 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia)

Produsele cumparate cu vouchere / gift card se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

  • Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si poti sa-l refolosesti.
  • Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.
  • Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o.
  • Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai putea fi folosit.

Pentru motive justificate, WANNDER isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care consideram ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel WANNDER.

RASPUNDEREA NOASTRA PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Asadar, esti de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri, ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul WANNDER, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de factura. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa ti le platim, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

Urmare a faptului ca in cadrul vanzarilor online mai multi consumatori pot sa plaseze simultan comanda pentru un produs, pana la momentul procesarii tuturor comenzilor plasate, este posibil ca statusul produsului comandat de tine sa sufere modificari si acesta sa nu se mai regaseasca in stocul nostru fizic.

Te vom anunta despre acest aspect in cel mai scurt timp, cu consecinta directa a considerarii comenzii tale ca fiind doar o etapa premergatoare incheierii contractului de vanzare cumparare, respectiv anularea acesteia cu rambursarea sumelor achitate, daca este cazul.

*Continutul pachetului produsului poate sa difere in functie de lot.

RASPUNDEREA PENTRU PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, WANNDER poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.’

In anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice (EEE), in conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe langa pretul produsului, se percepe si Timbru Verde. Aceasta taxa nu depinde de noi si reprezinta partea din pretul echipamentului electric sau electronic destinata acoperirii costurilor procesului de colectare si reciclare a deseurilor EEE. Valoarea timbrului verde este de 0,48 Ron (TVA inclus) pentru telefoane mobile, 0,60 Ron (TVA inclus) pentru ceasuri, bratari, ochelari inteligenti si 1,19 Ron (TVA inclus) pentru laptop-uri / notebook-uri, tablete. Valoarea timbrului verde se achita individual pentru fiecare produs care face parte din categoriile mai sus mentionate si se factureaza separat de pretul produsului.

*Pentru produsele incluse in sectiunea “Noutati” sau cele aflate in “Precomanda” nu se aplica reducerile promotionale.

RASPUNDEREA PENTRU LIVRARE

Termenul estimativ pe care ti-l comunicam pentru livrarea anumitor produse si care de altfel este afisat o data cu prezentarea respectivelor produse, se refera exclusiv la zile lucratoare.

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, esti notificat in scris sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de tine, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a FanCourier sau Sameday. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, in cuprinsul promotiilor, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire a societatilor de curierat si localitatea pe care o indici pentru a-ti fi livrata comanda.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de WANNDER. Acestea includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate aceste situatii ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor pe care le-ai comandat.

Inainte de fiecare livrare, vei fi contactat de catre curier. In cazul in care curierul nu te gaseste la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data, dupa ce a restabilit contactul cu tine. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 7 zile de la sediul SameDay / FanCourier, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul WANNDER. In cazul refuzului unui colet livrat de catre WANNDER, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, esti de acord sa achiti in avans urmatoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor concomitent cu fotografierea coletului in vederea dovedirii starii acestuia si intocmirea unui proces verbal impreuna cu reprezentantul societatii de curierat, proces verbal in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

RASPUNDEREA PENTRU PRODUSE AFLATE IN CATEGORIA “PRECOMANDA”

Produsele din oferta WANNDER care au specificat textul “Precomanda” se pot achizitiona doar prin achitarea integrala in avans a produsului, prin card bancar.

Termenele de livrare pentru aceste produse(comunicate de catre consultatii nostri de vanzari, telefonic sau prin e-mail) pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului.

Prin plasarea unei comenzi pentru un produs din aceasta categorie, intelegi si esti de acord cu termenul de livrare astfel stabilit.

Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza doar in ordinea inregistrarii platii in conturile WANNDER si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus. In cazul acestor produse nu se aplica promotiile generale afisate pe site si nu pot fi achizitionate cu voucher cadou

Esti indreptatit sa renunti oricand la o comanda inregistrata pentru un produs aflat la precomanda, cu posibilitatea de restituire a sumei transferate catre noi. Renuntarea la comanda se face printr-o notificare trimisa catre noi prin e-mail sau in scris. Ne rezervam dreptul de a anula in orice moment o precomanda inregistrata, printr-o notificare pe care ti-o trimitem telefonic sau prin e-mail. In acest caz, iti vom restitui plata efectuata in avans in cel mai scurt timp posibil.

Nu suntem raspunzatori pentru comisioanele suplimentare inregistrate si achitate la momentul si in legatura cu plata efectuata sau ulterior acestei date.

OBLIGATIILE LEGATE DE PRODUSELE PRIMITE CU TITLUL DE “CADOU”

Produsele cu titlu de ”cadou”, livrate de catre WANNDER, sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe site-ul nostru. Se ofera un cadou per comanda.

In momentul in care ai plasat o comanda pe site-ul nostru, ai luat la cunostinta si recunosti ca produsul oferit de catre WANNDER cu titlul de ”cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului. In acelasi timp, te obligi ca, in situatia in care doresti sa returnezi produsul achizitionat, sa returnezi si produsul primit cu titlu de “cadou”, in aceeasi stare in care l-ai receptionat.

In situatia in care returnezi produsul achizitionat si optezi pentru restituirea sumei achitate, dar nu returnezi si produsul oferit cu titlul de “cadou”, WANNDER este indreptatit sa retina din suma pe care ti-o returneaza contravaloarea produsului oferit cu titlu de “cadou”, la valoarea avizata pe factura de achizitie.

OBLIGATIILE LEGATE DE VOUCHERELE PRIMITE CU TITLUL ”VOUCHER CADOU”

Voucherele oferite de catre WANNDER cu titlul ”Voucher cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.

In momentul in care plasezi o comanda pe site-ul nostru, iei la cunostinta si recunosti ca voucherul oferit de catre WANNDER cu titlul de ”Voucher cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului si te obligi, in situatia in care refuzi coletul sau anulezi comanda, sa renunti la utilizarea voucher-ului primit prin email, acesta fiind declarat nul.

Voucherul Cadou WANNDER este un cupon cu valoare emis de WANNDER si poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi online pe site-ul www.wannder.ro.

Voucherul Cadou da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit in e-mailul receptionat odata cu acesta. Seria voucherului cadou este valabila pentru o singura comanda, la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.

Voucherele cadou nu se cumuleaza.

RASPUNDEREA PENTRU PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. WANNDER isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail [email protected]. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul WANNDER.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.

RASPUNDEREA PENTRU GARANTIA PRODUSELORToate produsele prezentate si comercializate de WANNDER beneficiaza de conditiile de garantie conforme legislatiei din Romania si U.E. in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Toate produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service. Acest centru va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de categoria de produse, de producator si/sau de alte conditii speciale de utilizare, si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Daca considerati ca produsul nu functioneaza corespunzator, este necesar sa trimiteti/duceti produsul in unitatea service cea mai apropiata de dumneavoastra  pentru verificare si diagnosticare.

Nu va ingradim dreptul legal la retur de 14 zile conf. O.U.G 34/2014 doar ca se va face conform procedurii:

– Dumneavoastra veti fi raspunzator de cum va ajuge la noi.

– Produsul dupa ce este verificat la primire, se va trimite catre service-ul autorizat  de producator pentru a constata problema.

– Dupa constatare se va veni cu rezolutia in cauza: reparat/schimbat/deviz, mentionam ca inlocuirea produsului o poate decide doar unitatea service autorizata prin eliberarea unei fise de negatie pt. produsul stricat.

Consumatorul poate verifica autenticitatea unui dispozitiv electronic chiar și fără a deschide / porni dispozitivul, prin simpla accesare a site-ului producătorului respectiv, prin introducerea seriei IMEI de pe cutia produsului.

In conformitate cu art. 1716 din Noul Cod Civil, persoanele juridice care achizitioneaza produse prin intermediul site-ului WANNDER, beneficiaza de o Garantie de 24 luni pentru buna functionare a produsului. In cazul accesoriilor garantia este de 6 luni atat pentru persoane fizice cat si juridice si se ofera pe baza facturii.

RESPONSABILITATEA PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Pe site-ul WANNDER, poti sa scrii comentarii la adresa noastra si a produselor pe care le oferim. Aceste comentarii pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

RESPONSABILITATEA PENTRU LINKURI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER

Site-ul WANNDER este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, WANNDER nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, WANNDER nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului WANNDER.

WANNDER nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul WANNDER. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

LITIGII SI DISPOZITI FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe WANNDER sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Client. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri, odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa:

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;

Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;

Legea nr. 158/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa;

Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;

Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;

Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;

Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.