Accesorii pentru telefon: Huse, căști și încărcătoare wireless

Din fericire sau din păcate, smartphone-ul a devenit parte integrantă din viața noastră de zi cu zi și îl avem cu noi oriunde: acasă, la birou, la sală, în mașină sau la plimbare. Însă, pentru a ține pasul cu activitățile noastre o perioadă mai îndelungată, au nevoie de câteva lucruri în plus. După ce am făcut o listă cu cele mai bune telefoane sub 1.000 de lei, era cazul să venim cu o completare. Așa că astăzi venim cu recomandări de accesorii pentru telefon: huse, căști, suporturi pentru telefon și încărcătoare wireless.

Iar dacă vă gândiți să faceți mai întâi un upgrade la telefon și abia apoi să treceți la accesorii, vedeți aici care sunt cele mai bune telefoane la preț accesibil.

 

 

Accesorii smartphone: încărcător wireless și încărcător auto

Încărcător universal wireless

Cei de la 4smarts VoltBeam Style mai o stație wireless pentru telefon pe care o recomandăm. Datorită puterii mari de ieșire și celor două bobine încorporate, dispozitivul cu încărcare prin inducție încarcă de 4 ori mai repede comparativ cu încărcătoarele Qi clasice. Are un design compact, special creat pentru a putea lua încărcătorul cu voi oriunde, fără cabluri inutile. Indicatorul LED vă informează despre statusul încărcării. Stația de încărcare wireless este compatibilă cu toate încărcătoarele standard USB și poate fi conectat la portul USB al unui calculator. Încărcătorul universal se găsește aici.

 

Încărcător auto 4smarts 

Dacă petreceți mai mult timp în mașină, atunci puteți opta pentru un încărcător auto 4smarts Fast Car Charger Voltroad 7P+, ca să vă puteți bucura de viteză maximă de încărcare chiar și atunci când sunteți în mișcare. Încărcătorul de mașină este compatibil cu toate dispozitivele mobile care pot fi încărcate prin USB și suportă încărcarea rapidă pentru dispozitivele Sony, Huawei, Samsung, LG, HTC, Xiaomi. Dispozitivul poate încărca până la trei dispozitive simultan. Comandă încărcătorul auto aici.

 

 

Accesorii telefon mobil: husă, suport auto&bicicletă 

Husă universală pentru antebraț

Vreți sa fiți conectați în permanență, chiar și atunci când sunteți în mișcare? Acum puteți face acest lucru cu husa pentru braț ATHLETE PRO de la 4smarts, compatibilă cu orice smartphone de până 7 inci. Aceasta asigură o experiență hands-free în timp ce faceți jogging, când sunteți la antrenamente la sală sau vă plimbați cu bicicleta. Puteți verifica ușor notificări, trimiteți sms-uri, efectuați apeluri sau puteți trece la următoarea melodie. Mecanismul de blocare inteligent vă permite să deconectați sau să atașați dispozitivul din brățară cu o singură mână. Comandați aici husa de telefon pentru antebraț.

 

Suport auto pentru telefon

Şoferii trebuie să fie întotdeauna atenţi la volan, nu doar pentru siguranţa lor, dar și a pasagerilor, precum și a celorlalţi participanţi la trafic. De aceea, trebuie să folosiți întotdeauna un suport de telefon pentru mașină atunci când conduceți. Snapclip este un suport de telefon mic și sigur, cu clemă. Vă permite să vă montați telefonul pe grila de aerisire a mașinii chiar și cu o singură mână. Suportul auto pentru telefon nu reduce câmpul vizual al șoferului, este robust și fiabil, potrivit pentru dispozitive cu o lățime de până la 85 mm. Cumpărați suportul de telefon pentru mașină de aici.

 

Suport telefon pentru bicicletă

Pentru cei care preferă ghidonul în locul volanului, recomandăm suportul universal pentru biciclete sau motociclete 4smarts Bar Mount UltiMAG Bikemag, compatibil cu orice smartphone. Pentru a preveni alunecarea dispozitivului din cauza vibrațiilor sau impacturilor, acest suport pentru telefon are patru magneți puternici și un sistem de curele flexibile din cauciuc, pentru a ține dispozitivul în siguranță. Această combinație asigură faptul că smartphone-urile sau dispozitivele de navigație nu se pot desface sau cădea chiar și în condiții dificile de drum. Prin urmare, Bikemag poate fi folosit chiar și pentru off-road. Suportul de telefon pentru bicicletă se găsește aici.

 

Accesorii telefoane: Căști Apple


Căști cu microfon Apple EarPods

Tuturor ne place să ascultăm muzică, fie că o facem acasă, la birou sau în drum spre birou, la sală sau în timp ce așteptăm la casă în supermarket. De ce să nu alegeți niște căști audio de calitate? Căștile Apple Earpods au un design care nu deranjează canalul urechii și pot fi purtate o lungă perioadă de timp fără să te deranjeze. De asemenea, Earpod-urile au un microfon încorporat și un buton pe fir care vă ajută să ajustați volumul, controlați muzica și să răspundeți la apeluri. Căștile Apple Earpods pot fi achiziționate de aici.